Južná Amerika je plná pamiatok, zvukov a salsy. Poďme sa rozprávať o dobrodružstve.

Svieže zelené džungle, šumivé tyrkysové vody, okázalé šarlátové ary a tancujúce modronohé kozy. Keď cestujete po Južnej Amerike, čaká vás kaleidoskop dobrodružstva. Dokonca aj steny najslávnejších miest Južnej Ameriky vo farbe žuvačiek rozžiaria váš úsmev. Všetko ožije, keď sa vydáte pod rovník. Exotické chute prebúdzajú chuťové bunky, tropické vône šteklia mozog a rytmické údery presviedčajú aj tie najnemotornejšie nohy, aby sa kĺzali po pulzujúcich tanečných parketoch. Budete kraľovať na vrcholoch tajomných hôr, stáť pred burácajúcimi vodopádmi, popíjať chladné, čerstvé caipirinhy a prechádzať ešte chladnejšími oblačnými lesmi. Hovoríme o rume a rumbe, riekach a dažďových pralesoch, rančoch a zrúcaninách. Všetko v živých farbách.

PERU

"HOLA PERU". Peru je krajinou pulzujúcej histórie, v ktorej žijú stratené civilizácie v duchu peruánskeho ľudu. Staroveké poklady a mystické legendy ožívajú v jednej z najpozoruhodnejších prírodných krajín na svete.

KUBA

Očarujúci a kultúrny ostrov uviaznutý v čase. Od nedotknutej horskej krajiny až po malebné karibské pobrežie - Kuba je taviacim kotlom pre prírodné krásy, farebnú architektúru, historické revolúcie a prívetivých miestnych obyvateľov!