Odborníci na cestovanie od roku 1990

“34 rokov histórie v cestovnom ruchu"

Už viac ako 34 rokov kráčame po ceste nášho zakladateľa, ktorý stále hľadá nové miesta, nové zážitky a uľahčuje cestu spolucestujúcim, aby sa podelil o všetko, čo objavil. Cestovná kancelária EZOTOUR sa od svojho založenia rozrástla a stala sa časom aj dopravnou spoločnosťou s vlastným vozovým parkom, skvelým tímom ľudí milujúcich cestovanie a získala viacero ocenení za služby, stabilitu a popularitu.

Postaráme sa o všetky detaily, ktoré urobia Váš zájazd perfektným

Postaráme sa o to, aby ste zo svojho času vyťažili maximum

Ak potrebujete radu od niekoho, kto tam bol, navštívte nás

Chcete sa porozprávať o svojich predstavách o dovolenke? Zavolajte nám alebo pošlite email, kde si dohodneme stretnutie v kancelárii. Sme tu a pripravení zodpovedať na všetky Vaše otázky.

Dôvera a bezpečnosť

Vy a vaša dovolenka v EZOTOUR ste v bezpečných rukách. Všetky naše dovolenky sú chránené poistením proti úpadku /insolventnosti, sme členmi Asociácie cestovných kancelárií SACKA (popredná asociácia cestovného ruchu na Slovensku) a vždy poskytujeme aktuálne informácie. Počas svojich ciest budete mať tiež našu plnú podporu od našich sprievodcov a delegátov v letovisku a späť.

Osobný prístup

Sme tu, aby sme sa o vás postarali na každom kroku

Vašu dovolenku naplánuje jeden z našich osobných odborníkov, ktorý si vypočuje vaše nápady a očakávania, odporučí, podelí sa o rady a pridá ďalšie prvky, aby vám vytvoril dokonalú dovolenku.